TradersOnly deelt 2x in de week een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades.

Als je bekend bent met de termen opaciteit, µm en satineren… dan ben je een echte papierkenner.

We gaan het vandaag hebben over International Paper [IP] opgericht in 1898. Groot in kartonnen verpakkingsmaterialen en het leveren van papier en pulp.

Dit is een bedrijf wat de meeste niet kennen, maar het betreft een S&P500 bedrijf en is het zelfs de grootste papierfabrikant te wereld met 56.000 medewerkers!

Zoals je weet verandert de wereld snel en consumeren we tegenwoordig bijna alles digitaal. En afgezien van de lagere wereldwijde vraag naar papier, blijken de cijfers toch flink solide.

Ondanks de moeilijke tijden voor papier, is er een onverwachte stijgende niche ontstaan. Dat is die van de babyboomers. Beter bekend als de ‘diaper boom’.

Een kwart tot een derde van mannen en vrouwen in de VS lijdt aan incontinentie waardoor de verwachting is dat deze markt 8% per jaar gaat groeien.

In december is de overname van Weyerhaeuser’s pulp business afgerond. Deze overname van 2,2 miljard USD, heeft direct een positieve invloed op de omzet en winst.

Het aandeel heeft een kleine ‘pullback’ laten zien, waardoor het nu weer terug lijkt te komen in de stijgende trend.

Met deze betere vooruitzichten staan de seinen op groen.

Auteur: Ard van der Pijl, medewerker TradersOnly

Bron: SeekingAlpha1 en SeekingAlpha2 + Bloomberg

** TRADE SUGGESTIE
————————————————————

Koop de NYSE:IP optie met ticker [IP] $55 – $60 Callspread (bullspread) met expiratie 20 OKT 2017 wanneer deze uitbreekt boven de 55,80 USD.

Stop-loss: Verkoop de spread wanneer deze 50% in waarde daalt.

(leg nooit stop-loss orders in de markt voor opties maar volg dit zelf op en verkoop je positie wanneer de spread 50% in waarde is gedaald).

96% van de klanten raadt TradersOnly aan bij andere beleggers (https://www.tradersonly.nl/klantenreviews/)
Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.