TradersOnly deelt 2x in de week een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades.

Progressive Corporation [PGR] is een van de grootste autoverzekeraars uit de VS. Maar je kunt er ook je boot, camper en je huis verzekeren.

Zoals wij de bekende ‘Cora’ van Mora kennen, is ‘Flo’ een vergelijkbare bekende coryfee en TV persoonlijkheid in de VS van deze Amerikaanse verzekeraar.

Een goed teken is dat de huidige CEO (Tricia Griffith) al sinds 1988 werkzaam is voor Progressive en zichzelf wist op te werken van kantoormedewerker naar CEO.

Het bedrijf wil in 2017 waarde teruggeven aan hun aandeelhouders. Progressive Corporation [PGR] wil met een aandelen terugkoop programma starten om 25 miljoen eigen aandelen in te kopen.

Dit is uiteraard alleen mogelijk als er voldoende cash is, en dat is het geval. De kaspositie verbeterde 36,6% jaar op jaar.

Innovatief zijn ze ook. Ze werken samen met Google Home en door te zeggen: ‘Google, let me talk to Progressive’ krijg je antwoorden op vele vragen van een breed scala aan onderwerpen.

Dit solide aandeel met goede operationele prestaties laat deze waardering flink gelden op de beurs. Het aandeel is de afgelopen 6 maanden opgelopen met 25%!

Door deze mooie uptrend, zou ‘Flo’ waarschijnlijk enthousiast zeggen dat dit aandeel kansen biedt.

Auteur: Ard van der Pijl, medewerker TradersOnly

Bron: SeekingAlpha1, SeekingAlpha2 en Investopedia.

** TRADE SUGGESTIE
————————————————————
Koop de NYSE:PGR optie met ticker [PGR] $ 42 –$ 46 Callspread (bullspread) met expiratie 17 NOV 2017 bij een uitbraak boven de $ 43,30 USD.

Stop-loss: Verkoop de spread wanneer deze 50% in waarde daalt.

(leg nooit stop-loss orders in de markt voor opties maar volg dit zelf op en verkoop je positie wanneer de spread 50% in waarde is gedaald).

Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie.